Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor iemand dichtbij u? Geef een sieraad van Juwelier Polderman Den Haag

De juwelier met      een gouden randje

Ontwerp uw eigen sieraad
bij Juwelier Polderman in Den Haag

Met veel liefde en zorg vervaardigen we de sieraden van Juwelier Polderman in ons eigen atelier. Op deze manier bieden we een bijzondere collectie die u nergens anders vindt. Loopt u al tijden rond met een specifiek sieraad in uw hoofd, maar kunt u het nergens vinden? Dan maken wij het graag voor u.

Zoals u het wilt

Wanneer u een sieraad koopt, dan wilt u dat deze uniek en blijvend is. U of diegene aan wie u het sieraad geeft, wil er jarenlang van kunnen genieten. Daarom vervaardigen we in ons atelier exclusieve sieraden met edelstenen en speuren we diverse beurzen af voor inspiratie en uitzonderlijke stenen. Alleen de allermooiste edelstenen komen bij ons door de keuring. We maken gebruik van onder andere briljant, robijn, smaragd, amethist, topaas, toermalijn, tanzaniet, rookkwarts en maansteen.

Een sieraad naar uw persoonlijke smaak laten maken, kan ook. Samen met u ontwerpen we het sieraad, waarna wij het vervaardigen. Heeft u een moderne creatie in gedachte of juist iets met een mooie steen? Wij maken het met liefde.

Heeft u een sieraad van een dierbare geërfd, maar wilt u hem laten omsmelten of vermaken naar uw smaak? We passen het graag voor u aan.

atelier juwelier polderman in den haag

Een greep uit onze handgemaakte sieradencollectie

Aterlier Juwelier Polderman in Den Haag

Handgemaakte ring met blauwe maansteen. Om de maansteen is diamant pavé gezet.

Aterlier Juwelier Polderman in Den Haag

3 handgemaakte ringen, waarvan 2 met stenen. De donkerblauwe ring is de edelsteen tanzaniet. De lichtblauwe steen is cabochon.

 

 

 

Aterlier Juwelier Polderman in Den Haag

Handgemaakte ringen. Van de donkerblauwe ring is de edelsteen tanzaniet. De lichtblauwe ring is een cabochon geslepen chalcedoon.

Aterlier Juwelier Polderman in Den Haag

Handgemaakte damesring van geelgoud met briljant en robijn.

Aterlier Juwelier Polderman in Den Haag

Handgemaakte meerkleuren gouden damesring met smaragd en briljant.