Een horloge van Seiko? Juwelier Polderman in Den Haag heeft ze;

De juwelier met      een gouden randje

Altijd bij de tijd
met de horloges van Juwelier Polderman

Een degelijk horloge geeft u niet alleen de juiste tijd, maar is ook een mooi accessoire om te dragen. Onze winkel in Den Haag verkoopt verschillende horloges van bekende merken, zoals Seiko en Daniel Wellington.

Altijd op tijd

Een goed horloge gaat jaren mee. Het kan echter voorkomen dat uw horloge onderhoud nodig heeft of dat er een kleine reparatie nodig is. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Wij verkopen de merken:

  • Seiko: de horloges van Seiko staan bekend om hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Door hun tijdloze karakter en goede prijs-kwaliteitverhouding zijn ze geschikt voor een breed publiek.
  • Daniel Wellington: deze horloges zijn tijdloos met een minimalistische look. De horloges zijn vervaardigd met een zilveren of roségouden wijzerplaat en een NATO- of leren band.
  • Claude Bernard: als een van de weinige Zwitserse merken biedt Claude Bernard klassieke bandhorloges aan voor een scherpe prijs. Ieder horloge is voorzien van een Zwitsers Eta- of Ronda-uurwerk.
  • Jacob Jensen: gaat uw voorkeur uit naar moderne horloges? Dan zijn de horloges van Jacob Jensen uit Denemarken de juiste keuze voor u. De horloges zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen.
  • Christina Watches: als u wat te kiezen wilt hebben, dan zijn de horloges van Christina Watches iets voor u. Deze Zwitserse horloges kunt u helemaal zelf samenstellen met verschillende leren banden, edelstenen en lunettes.
Juwelier Polderman in Den Haag pleegt ook onderhoud aan uw horloge