De mooiste sierraden zijn te koop bij Juwelier Polderman in Den Haag

De juwelier met      een gouden randje

Geef een blijvend cadeau
met de sieraden van Juwelier Polderman

Doe een dierbare of uzelf een groot plezier met een bijzonder sieraad of mooi horloge van Juwelier Polderman. Of het nu gaat om een speciaal moment in uw leven of ‘gewoon zomaar’: een sieraad is een persoonlijke en een blijvende herinnering.

Van edelstenen tot horloge-onderhoud

Heeft u een uitgesproken smaak of vindt u het lastig om te bepalen welke sieraden bij u passen en mooi staan? Wij geven graag advies. Wij nemen de tijd om te kijken welke sieraden en kleuren goed bij u en uw stijl passen.

Onze collectie
Bij Juwelier Polderman hebben wij een uitgebreide collectie sieraden en horloges. Zo hebben wij bijzondere sieraden met edelstenen, trouwringen en sieraden in goud en zilver. Omdat we een atelier in de winkel hebben, kunnen we unieke sieraden voor u ontwerpen en vervaardigen. Ook verrichten wij onderhoud en reparatie aan uw sieraden of horloges.

Als u onlangs in het bezit bent gekomen van een erfstuk en deze wel wilt houden, maar zou willen veranderen, realiseren we dat ook graag voor u. Samen met u gaan we het sieraad herontwerpen en vermaken wij het voor u.

Bij Juwelier Polderman voorzien we u altijd van een kundig advies en persoonlijke service.

Uw juwelier in het centrum van Den Haag

Nadat Marcel Polderman zijn opleiding tot goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven afrondde, begon hij 20 jaar geleden als juwelier. Eerst vanuit huis, maar al snel kwam hij ruimte te kort en begon hij een juwelierswinkel in hartje Den Haag. Vandaag de dag is de winkel nog steeds gevestigd aan de Theresiastraat 30 en runt Marcel de zaak met zijn vrouw Martine.

De mooiste horloges vindt u bij Juwelier Polderman in Den Haag
sieraden

Sieraden

Trouwringen

Trouwringen

Horloges

Horloges

Ons atelier

Ons atelier