Voor mooie sieraden met edelstenen komt u naar Juwelier Polderman

De juwelier met      een gouden randje

Juwelier Polderman:
van kraamcadeaus tot zilveren ringen

Zilver is een duurzaam metaal, dat net even wat subtieler is dan andere edelmetalen zoals goud. Wilt u een mooi cadeau geven of uzelf een plezier doen? Zilver is net zo mooi als goud, maar net even wat betaalbaarder. U heeft een ruime keuze bij Juwelier Polderman.

Om door een zilveren ringetje te halen

We bieden een breed scala aan zilveren producten bij onze juwelierswinkel. Zo verkopen wij onder andere oorbellen, colliers, armbanden, ringen en hangertjes.

Binnenkort een bijzonder diner of feest op de planning? Geef uw avond net wat extra’s met mooie zilveren servetringen en kandelaars. Ook voor een betaalbaar maar uniek kraamcadeau hebben wij een breed aanbod, zoals rammelaars, kinderbestek en kinderbekers.

We verkopen o.a. de merken:

  • Trollbeads: kralen voor armbanden, colliers of oorbellen. Maak uw eigen verhaal door zelf kralen toe te voegen op basis van kleur, schoonheid of symbolen.
  • Rabinovich: prachtige zilveren sieraden met edelstenen. De meeste sieraden van het merk zijn gemaakt van 925 sterling silver. Doordat de sieraden geoxideerd zijn, zijn ze zwarter van kleur dan andere zilveren sieraden en hebben ze een unieke uitstraling.
juwelier polderman den haag